onsdag 1 augusti 2012

107. Follow your heart

Kan ni inte tipsa om en vacker bok, betydelsefullt sommarprat, mysig film, fin låt eller berätta om något som berör ert hjärta eller en sommarförälskelse, din bästa vän eller rädslor inför hösten, så länge jag säljer glass?

6 kommentarer:

 1. En fin låt är ju "Över Kilsbergen" med Parker Lewis.

  SvaraRadera
 2. Googla Sally Mann och titta på hennes bilder samtidigt som du lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=dhHKfSFGdUI. You'll not be bored. <3

  SvaraRadera
 3. jag vill berätta om ett hångel på hultsfredfestivalen. det var så magiskt att jag har säkert skrivit om det i min moleskine tjugotvå gånger och samma känsla finns fortfarande kvar. tyvärr var jag väldigt vimmelkantig när han höll min hand och han var väldigt full. det var under the cardigans, fredagen, och anna Ternheim hade sagt att man inte ska ha ångest för vem man hånglar med i kväll utan att man ska bara nicka och inse att gjort är gjort. det bar jag runt hela dagen och bara sa nu får det fan ske något innan jag kapitulerar (hade redan hånglat dagen innan). i alla fall, klockan slog tio och vi stod vid den gröna scenen och tittade magiskt på nina som sjöng. då kommer han med läderjacka och svart huvudtröja. han ler och sjunger med i refrängen och jag står och röker min sista cigarett. först bjuder han mig på öl men jag tackar nej, sen bjuder jag på mitt sista bloss och han tackar nej. sen plötsligt har jag hans hand i min hand. han står och ler mot mig och jag bara dansar vidare som om inget hade hänt. sen står han mot mig och pussar mina kinder varje sekund. jag låter han göra det också och kroppen blir varm. sen utan förvarning står vi och hånglar, hånglar och hånglar. får hans mobilnummer och han mitt. och precis där tog allting slut. han heter anton göteborgaren i min lista på mobilen och jag blir alltid lika pirrig när jag ser hans namn.

  SvaraRadera
 4. jag vet, jag vet. man kan leva på det tills nästa festival börjar (way out west)

  SvaraRadera
 5. om du inte sett se Take this waltz mycket fint välspelat drama fantastiskt soundtrack även.

  SvaraRadera
 6. vacker bok - taschen böcker över huvudtaget. har en bok fylld med bilder på banksy graffiti och en vän har en fylld med polaroid bilder. Vackert!

  fin låt - billie the vision and the dancers - my love

  berört mitt hjärta - din blogg, så genuin, enkel, svår, djup och så tätt inpå. vackert rakt i genom!

  en annan sak som har berört mitt arma hjärta är killen som har snart haft titeln pojkvän i 9 månader. kan man tänka sig att personen jag pratat ut med i 4 år och aldrig riktigt umgås med skulle senare bli den jag dela allt med. all min glädje all min sorg. för snart 9 månader sedan, gick han ner på ett knä, frågade om han fick chans på mig och mina tårar rann. att någon, någon så underbar skulle vilja ha obetydelsefulla lilla jag. de säger mer än allt.

  min rädsla för hösten är att denna pojke kommer flytta till en annan stad. och jag är så himla rädd att avståndet kommer knäcka oss eller ännu värre, att han hittar någon annan. räknar ner dagarna tills han åker (18 dagar) och de känns som allting tar slut då.

  men berätta lite själv vetja, vore kul att höra dig berätta än bara jag själv :)

  SvaraRadera