tisdag 11 juni 2013

262. Before you start a war you better know what you're fighting for

Önskerubrik - Mitt idealjag

Här tänker jag strunta helt i utseendet. Fastän en fin hy inte alls skulle skada. Det är det enda som fortsättningsvis är lite jobbigt utseendemässigt.

Mitt idealjag är stark, så att jag kan tillåta mig själv att vackla till, nästan ramla, men aldrig så pass mycket att jag inte kliver upp igen. Och lär sig av sina misstag.
Mitt idealjag är självsäkrare än nuläget. Så att jag aldrig går små omvägar för att undvika det jag är rädd för. Mitt idealjag står alltid för det jag säger och gör, är mindre självkritisk och vågar ta mera plats och ha en högre röst. Tänker sällan på vad andra tycker.
Mitt idealjag skrattar högt och håller inte tillbaka tårarna. Är inte heller rädd för att uttrycka sin åsikt.
Mitt idealjag överanalyserar inte minsta detalj och är mera impulsiv.
Mitt idealjag har lärt sig att älska.

1 kommentar:

  1. Under väldigt många år störde jag mig väldigt mycket på min acne. Tänkte att det var därför jag aldrig lyckades få en flickvän. Med åren blev acnen bättre, men för ett år sedan ramlade jag illa och skrapade upp ansiktet rejält. Har ett par fula ärr i ansiktet, som förmodligen kommer synas i resten av mitt liv. Men nu bryr jag mig inte längre, för jag vet att ingen annan bryr sig. Få människor märker mina ärr, om jag inte direkt påtalar dem. Detsamma gäller nog hyn i största allmänhet. Det är alltid mest vi själva som stör oss mest, som tror oss veta vad alla andra tycker.

    SvaraRadera