fredag 28 juni 2013

267. Your love never fails it never gives up it never runs out on me


Jag bjuder på lite boktips.

Himlen börjar här av Jandy Nelson handlar om den allra djupaste sorgen och kärleken och dess förbjudna känslor. Huvudpersonen Lennie försöker hantera sorgen efter sin avlidna syster samtidigt som hon upplever kärlek för första gången. Språket i boken är hjärtskärande bra. Allt känns så äkta. Läs!



Vi har redan sagt hej då av Daniel Åberg är en av mina absoluta favoriter i bokhyllan. Den handlar om rädslan för tvåsamhet, hur det känns att vara kär, otrohet och känslostormar. Filip har alltid avslutat relationer innan de hunnit börja på grund av rädslan av att någon ändå kommer att bli sårad i slutet. Det charmigaste draget i boken är att kapitlen inte alltid är i kronologisk ordning. Läs!



1Q84 av Haruki Murakami är uppdelad i tre olika delar. Trilogin handlar om Aomame och Tengo, deras oförglömliga möte i barndomen, deras åtskilda liv i den nya världen 1Q84 (istället för 1984) och vägen tillbaka till varandra. Däremellan händer mycket oförklarligt. Boken tillhör inte genren jag är van vid att läsa, ändå slukade jag alla tre böcker på ett par veckor. Läs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar