tisdag 29 januari 2013

211. We accept the love we think we deserve

Det senaste från Instagram. (jjeennniiee)
Firar körkortet // Obligatorisk krogbild // Partypeople // Det finaste citatet ur den den finaste låten // Brudar // Swedish House Mafia // Gardells fantastiska bok // Trollunge

2 kommentarer:

  1. svar; Jag förstår din poäng och jag håller fullständigt med om att folk lägger sig i alldeles för mycket. Jag håller också med om att mat inte hör till att unna sig,(vilket nu kanske går lite emot det jag själv skrivit) eftersom mat inte är någon fiende utan en naturlig del av vardagen. Därför förstår jag inte vissa personers trångsynthet på unnande ( vilket egentligen var syftet med min text). Själv unnar jag mig mycket hellre, som du skriver, ett par skor eller en filmkväll. Jag blev bara så arg när det bara kastades upp mat och godsaker i ansiktet på mig när det kom på tal om att unna sig, som om det bara finns en sida av "unnandet". Därför kretsar min text mest kring maten, men självklart finns det fler sidor av "att unna sig".
    Tack för din kommentar. Det du skrev var nästan exakt det jag ville komma fram till, alltså att det inte behöver kretsa kring mat och godsaker, dock tror jag att jag misslyckades lite med min tanke eftersom jag var såpass förbannad, vilket gjorde mig trångsynt. Så tack!

    SvaraRadera